Ηλεκτρονική εγγραφή Αετών 31 Αυγούστου με 8 Σεπτεμβρίου 2023_Διευκρινιστική ανακοίνωση και Δελτίο Τύπου ΥΠΑΙΘΑ για ηλεκτρονική εγγραφή Αετών 31 Αυγούστου με 8 Σεπτεμβρίου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για την ηλεκτρονική εγγραφή στα Τμήματα

https://www.minedu.gov.gr/news/56288-30-08-23-ilektroniki-eggrafi-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi _αν. 31/08/2023

Ακολουθεί διευκρινιστική ανακοίνωση:

Από την Πέμπτη 31/8 έως και την Παρασκευή 8/9 πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, μέσω του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού οι εγγραφές των επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (1ο στάδιο εγγραφής)

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ – 30-08-23 Ηλεκτρονική εγγραφή επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (minedu.gov.gr).

 ————

Για την προθεσμία και τη διαδικασία ολοκλήρωσης της εγγραφής (2ο στάδιο εγγραφής) στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης οι επιτυχόντες θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση η οποία θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του Δ.Π.Θ και τις ιστοσελίδες των Τμημάτων.

Πληροφορίες και οδηγίες για τη διαδικασία εγγραφής των φοιτητών (2ο στάδιο εγγραφής) υπάρχουν στο σύνδεσμο https://welcome.duth.gr/ (το περιεχόμενό του θα ανανεώνεται διαρκώς)

Επισημαίνεται ότι, η ολοκλήρωση της εγγραφής (2ο στάδιο) στο Δ.Π.Θ. αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη δημιουργία του ιδρυματικού λογαριασμού (όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης) μέσω του οποίου οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες όπως:

  1. Ηλεκτρονική Γραμματεία
  2. Ακαδημαϊκή Ταυτότητα
  3. ΕΥΔΟΞΟΣ κλπ

 

Για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα που αφορούν το Δ.Π.Θ. επισκεφτείτε:

www.duth.gr

www.welcome.duth.gr