Δο.Συ.Π. – Εργαστήριο “Άγχος και ευ ζην”


Η Δομή Συμβουλευτικής και Προσβασιμότητας (Παράρτημα Ξάνθης) διοργανώνει διαδικτυακό εργαστήριο ομαδικής συμβουλευτικής με τίτλο:

«Άγχος και ευ ζην»

Συνήθως όταν αναφερόμαστε στο άγχος, μιλάμε για τα προβλήματα που μας δημιουργεί και το πώς μας εμποδίζει να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας, αγνοώντας ίσως ότι πρόκειται για έναν μηχανισμό που εξυπηρετεί στην επιβίωση μας. Πώς όμως καταλήξαμε έναν μηχανισμό του ανθρώπινου οργανισμού, που υπάρχει για να μας βοηθά, εμείς να τον βλέπουμε ως εχθρό;

Σε αυτό το εργαστήριο σας προσκαλούμε να μιλήσουμε για το άγχος και να δούμε πως μπορούμε να το αξιοποιήσουμε,ώστε να δημιουργήσουμε μια πιο ποιοτική καθημερινότητα.

 

Διάρκεια εργαστηρίου :2 συναντήσεις διάρκειας 90 λεπτών

Ημερομηνίες συναντήσεων: 13/01/2022 και 10/02/2022, ώρα 12:30

Δήλωση Συμμετοχής:Στα τηλέφωνα 25410-79150,79151 ή στο e-maildosyp@duth.gr αναφέροντας ονοματεπώνυμο, τμήμα φοίτησης και τηλέφωνο

Σειρά Διαλέξεων: «Επιθετικότητα σχέσεων: Η σιωπηλή όψη των σχέσεων»


“Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, στην διάλεξη με θέμα: «Επιθετικότητα σχέσεων: Η σιωπηλή όψη των σχέσεων». που θα δώσει η δρ. Ιωάννα Βουλγαρίδου, στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης,
Η κ. Ιωάννα Βουλγαρίδου είναι διδάκτωρ Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας. Tα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται ως συμβασιούχος διδάσκουσα στο ΤΕΕΠΗ στο ΔΠΘ, όπου διδάσκει μαθήματα Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας και ως Συνεργαζόμενο Εκπαιδευτικό Προσωπικό στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στο γνωστικό αντικείμενο της Αναπτυξιακής Ψυχολογίας. Σας περιμένουμε!”
Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να προσέλθετε στη Βιβλιοθήκη, μπορείτε να συνδεθείτε μέσω zoom, για να παρακολουθήσετε την διάλεξη:
Join Zoom Meeting https://us05web.zoom.us/j/82455613969?pwd=d3ZsT3N5UDBZM3pvMUQ1cjFXc2dJQT09

Meeting ID: 824 5561 3969
Passcode: FQ1zPK

TEDxDUTH


                                                                       

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Γραφείο Πρυτανικών Αρχών

Πανεπιστημιούπολη

Κομοτηνή T.K.69100

Τηλ: 25310 39042  & 25310 39046

e-mail: rector@duth.gr

www.duth.gr

TEDxDUTH:

Κάνε την αίτηση σου ως μέλος στην οργανωτική επιτροπή της επόμενης εκδήλωσης

Το TEDxDUTH αποτελεί μια ανεξάρτητη πρωτοβουλία των φοιτητών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης  εμπνευσμένη από συνέδρια που διεξάγονται εδώ και δεκαετίες σε χώρες του εξωτερικού και την Ελλάδα.

Αφετηρία του TEDxDUTH αποτέλεσε η Αλεξανδρούπολη , όπου και διαδραματίστηκε η πρώτη εκδήλωση με θέμα ATOM. Η δεύτερη εκδήλωση ππραγματοποιήθηκε το 2021 στην Ξάνθη και θέμα ANTITHESIS .

Στόχος του  TEDxDUTH είναι να «ταξιδέψει» σε όλες τις πόλεις τις Θράκης με άμεσο σκοπό να ενώσει την τοπική κοινωνία διαδίδοντας νέες ιδέες και πυροδοτώντας τον ανοιχτό διάλογο.

Αν είσαι φοιτητής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, έχεις  διάθεση να μοιραστείς νέες ιδέες ,να γνωρίσεις νέα άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εσένα, μπορείς και να γίνεις μέρος αυτού του ταξιδιού!

 Οι αιτήσεις για την επιλογή της οργανωτικής επιτροπής που θα σχεδιάσει και θα πραγματοποιήσει την επόμενη εκδήλωση TEDxDUTH έχουν ανοίξει και μια δυναμική ομάδα  σε περιμένει!

Επισκεψου την σελίδα https://linktr.ee/tedxduth και πραγματοποίησε την εγγραφή σου εδώ